TEVÉKENYSÉGEINK

Cégünk fő profilja az ingatlanberuházás, vagyis saját beruházású családi házak, lakások építése.

Természetesen ezzel párhuzamosan megbízás alapján is építtettünk, illetve építünk hagyományos tégla családi házakat, kisebb társasházakat. Az eltelt évek alatt minden ingatlanberuházás szakipari munkáira megbízható, igényesen dolgozó szakembergárdát alakítottunk ki, mely garanciát jelent a minőségi munkára, ami ingatlanberuházás vállalkozásunk legfőbb üzletpolitikája.

Ingatlan vásárlás esetén lehetőség van másik ingatlan beszámítására.Lehetőséget tudunk biztosítani a beszámított ingatlan lakhatóságára,mindaddig míg az új ingatlan átadásra nem kerül.

 

Bővebben ingatlanberuházás tevékenységünkről

Cégünk megalakulása óta hagyományos szerkezetű épületek kivitelezésével foglalkozunk. A saját ingatlanberuházás keretén belül épülő családi házaink értékesítésekor ingatlanforgalmazókként is tevékenykedünk. Ez az ingatlanberuházás gyakorlatilag úgy néz ki, hogy megvásárolunk egy jó adottságú építési telket, majd a mai kor viszonyainak megfelelő, igényes és praktikus épületet tervezünk rá.
Az ingatlanberuházás keretében magunk végezzük az engedélyeztetési eljárásokat, majd elkezdjük a ház kivitelezését. Menetközben elkezdjük az ingatlan értékesítését is. Ha időben értékesítjük az adott (természetesen kulcsrakész állapotra) házat, akkor a leendő lakóknak még lehetőségük van saját ízlésük, elképzelésük megvalósítására. Ez azt jelenti, hogy amennyiben időben kapcsolódnak be az építkezésbe, még bontás nélkül az elgondolásuk szerinti lehet a csempéjük, a padlólapjuk, a falak színe. Mi szeretünk alkotni, és örömet okoz, ha az ingatlanberuházás végén ügyfeleink elégedettek munkánkkal.

Természetesen megbízás alapján is végzünk különböző ingatlanberuházás típusokat. Azaz ha Önnek már van egy telke és megálmodta álmai házát, akkor mi azt is megvalósítjuk. Többéves tapasztalatunk alapján használható ötletekkel próbáljuk segíteni elképzeléseit, amennyiben igényt tart rá. Ha szükséges, biztosítjuk a tervezést, az engedélyeztetéseket, tárgyalunk a közművekkel. Ha nyugodtan szeretne hangulatos, elképzeléseinek maximálisan megfelelő házat építtetni, mi levesszük a válláról a terhet: rövid határidőn belül és a határidőt garantáltan betartva kezébe adjuk lakásának kulcsát.